Våre Skilt

Focus leverer alle typer skilt. Et skilt representerer virksomhetens ansikt utad og skal formidle de verdier og idéer som virksomheten står for. Skilt kan se ut og produseres på mange ulike måter, med frittstående bokstaver, som lyskasser eller som ubelyste skilt – vi hjelper deg med alt, fra idé til ferdig monterte skilt. Når du jobber med oss, kan du være trygg på at vi leverer den type skilt som passer best for deg – ihht dine ønsker, kombinert med vår kunnskap. Din personlige projektleder jobber sammen med våre designere, og presenterer en skiltløsning som fremhever ditt firma og ditt varemerke på best mulig måte. Vi tegner inn skiltene på rett skiltplass, og hjelper gjerne med å søke om byggetillatelse der det er påkrevet.

Har du mange skilt som skal monteres opp? Intet problem! Det er hverdag for oss. Se gjerne noen eksempler under rubrikken Referanser ovenfor.

Vi kan også tilby service av ødelagte skilt, eller renovering av skilt som trenger en oppdatering.
Fyll inn skjemaet på startsiden, ring vårt sentralbord eller kontakt noen av våre konsulenter direkte for å få hjelp med dine skiltbehov.

Klikk her for å se våre produktblad og foretakspresentasjoner i PDF.

MER OM SKILT

Om du ønsker mer informasjon om våre skilt kan du laste ned våre produktblad i PDF. Klikk her for å se våre produktblad og foretakspresentasjonerOm du vil bestille service av defekte skil, kan du enten kontakte en av oss eller fylle ut skjemaet nedenfor, så ringer vi deg opp!

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?