Markedsledende leverandør av skilt

Focus er markedsledende leverandør av skilt, med nærmere 50 år i bransjen

Focus Neon er en familieeid bedrift, og ble startet av Rolf Näslund i 1965. Med 50 år i bransjen er Focus Neon fortsatt markedsledende innen lysreklame i Skandinavia. Idag er vi cirka 70 ansatte, med hovedkontor i Stockholm. Vi har filialer i Malmö, Göteborg, Örebro, Växjö, Hudiksvall, Oslo og Helsingfors.
Focus er en innovativ leverandør av skilt, og leverer unike, kundetilpassede og oppdaterte skiltløsninger. Vi har en sterk in-house designavdeling og kan hjelpe våre kunder med å finne akkurat det uttrykk som etterspørres. Vi har vunnet mange priser for våre skiltdesign.

Da Focus Neon startet 1965 var det, som navnet avslører, nesten utelukkende neon man brukte som lyskilde i skiltbransjen. Siden den gang har teknikken utviklet seg, og Focus har hele tiden ligget i forkant med ny teknikk. Idag benytter man først og fremst LED/lysdioder som lyskilde i de fleste skilt, og allerede for 15 år siden introduserte Focus, som første skiltleverandør, LED-skilt til en stor omprofilering. LED-teknikken brukes i både logoskilt og videotavler, og med sistnevnte jobber vårt datterselskap Focus Electronic, som er eksperter på elektroniske displayer.

Klikk her for å se våre produktblad og foretakspresentasjoner i PDF.

Focus Neon med 8 skiltkontor i Norden

Karta_8_kontor_i_nordenOslo
Stockholm
Helsingfors
Malmö
Göteborg
Växjö
Örebro
Hudiksvall

BLI KONTAKTET AV EN KONSULENT, ELLER FÅ VÅRT NYHETSBREV

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Stockholm

Stockholm

Göteborg

Göteborg

Oslo

Oslokontoret er det eneste i Norge, og dekker hele det norske markedet.